FORMELSAMLING

Sidder du nogle gange og mangler en matematisk formelsamling? – eller har du ikke fået den med i tasken? Ellers syntes du heller ikke at du vil bruge penge på den når man nu har adgang til den på internettet – så har du altid adgang til den bedste matematiske formelsamling online her hos os.

Her for du adgang til en matematisk formelsamling der giver adgang til de matematiske formler du har brug for – en matematisk formelsamling du kan bruge når du skal løse dine opgaver i matematik.

Hvis du ikke vil bruge den via denne side så kan du hente PDF’en her – matematisk formelsamling

Formålet med denne matematiske formelsamling er at den kan bruges til skolens prøver i matematik. Formelsamlingen giver eks. på forskellinge diagramtyper og faglige udtryksformer, som man som elev kan forvente ved de skriftlige opgaver i folkeskolen.

Den er ikke en matematisk opslagsbog eller et matematikleksikon i den forstand men den er en god sikkerhed for eleven at kunne printe ud eller som sagt have den med i tasken på vej i skole.

Husk at fortælle dine klassekammerater om denne side så de også har mulighed for at bruge denne eller vores lommeregner som vi også har.